Koel uw woning met een wandmodel airco

Met een wandmodel airco koelt u uw slaapkamer of woonkamer eenvoudig en snel op hete zomerdagen. Door het minimalistische ontwerp valt de airco weg tegen de wand. De buitenunit plaats u eenvoudig in uw achtertuin of op een plat dak. In de webshop van DonkAir vindt u tevens stijlvolle behuizingen om uw buitenunit netjes weg te werken. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt welk type wandmodel airco u het best kunt aanschaffen. Wij zetten graag de voordelen van voor u op een rijtje.

 

De voordelen van een wandmodel airco

Een wandmodel airco koelt uw woonkamer of slaapkamer snel een doeltreffend werkt vanwege de hoge positie in de ruimte. Daarnaast zijn onze wandmodel airco’s erg gebruiksvriendelijk. Door de vooraf ingestelde functies kun je gebruik maken van de timer, stille modus en verschillende comfortfuncties. De airconditioning is tevens eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Een airco’s is een goed alternatief voor een radiator. U kunt met onze split airco systemen namelijk zowel de lucht in de ruimte koelen en verwarmen. Zo kiest u voor een duurzame investering nu de gasprijzen steeds hoger worden.

U kunt bij DonkAir kiezen uit wandmodel airconditioners van Panasonic, Daikin Bosch, Mitsubishi, Samsung, Gree en Panasonic. Omdat wij werken met erkende merken kunt u rekenen op een duurzame en degelijk airco. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van een ideaal binnenklimaat.

 

De airco groothandel voor particulieren en installateurs

Als particulier en installateur vindt u in onze webshop een groot assortiment airco’s. Wij draaien lage marges door grote volumes te leveren. Wilt u als installateur ontzorgt worden? Bestel dan een van onze complete installatiepakketten. Naast het ontzorgen van installateurs bedienen we ook graag onze particuliere klanten. Dit doen we door lokale samenwerkingen aan te gaan met installateurs. Zo kunnen wij volledig werkende airco systemen leveren.

 

Meer informatie?

Heeft u een vraag over een van onze wandmodel airco’s? Wilt u meer informatie over de productspecificaties? Neem dan contact op met een van
onze medewerkers. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Heeft u een vraag over de levering van uw airco? Bekijk dan onze veel gestelde vragen. Hier vindt u alle informatie over onze bezorgservice en de betalingsmogelijkheden.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.