Split airco kopen bij DonkAir

DonkAir is uw groothandel in airco’s. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van split airco’s, wandmodellen, vloermodellen en buitenunits. Wij leveren aan particulieren en installateurs en hebben als doel om lage marges te draaien door grote volumes te leveren. Met onze bezorgservice van complete sets ontzorgen we installateurs. Zo kunnen we volledige installatiepakketten op alle gewenste locaties leveren.

 

Waarom een split airco kopen?

Een split airco werkt met een binnen- en buitenunit. De warme lucht wordt uit de binnenruimte onttrokken en via een warmtepomp afgevoerd naar de buitenunit. De werking van een split airco is te vergelijken met de werking van een warmtepomp. Een ventilator zuigt de warme lucht aan die naar een warmtewisselaar wordt geleid. Die warmtewisselaar is een leiding met koelvloeistof van 6 tot 8 graden. Om te koelen onttrekt de koelvloeistof in de warmtewisselaar de warmte uit de lucht. Door de warmte verdampt de koelvloeistof. De gekoelde lucht wordt door de binnenunit terug de ruimte ingeblazen. Een compressor zorgt er vervolgens voor dat de warme lucht naar de condensor in de buitenunit wordt afgevoerd. Daar condenseert de koelvloeistof vervolgens omdat het in contact komt met de buitenlucht. Op die manier wordt gas weer koude koelvloeistof en kan het terug de binnen unit instromen. Naast het koelen van de lucht kunnen veel split airco’s ook verwarmen. Zo kunt u de split airco gebruiken als een duurzaam alternatief voor een cv op gas. Wilt u een split airco kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

 

De voordelen van DonkAir

Als groothandel staan duurzaamheid en service bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat u bij ons alleen split airco’s van erkende merken kunt kopen. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Bosch, LG, Mitsubishi Electric en Heavy, Samsung, Gree, Panasonic en Daikin. Ook werken wij samen met lokale installateurs. Zo kunnen wij onze particuliere klanten voorzien van volledig werkende airco systemen. Ook voor specifieke wensen kunt u bij DonkAir terecht. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over het bestellen of laten leveren van een airco? Kijk dan naar onze ‘veel gestelde vragen’. Hier vindt u meer informatie over onze leveringen. Staat uw vraag er niet tussen? Of twijfelt u nog over het kopen van een split airco? Neem dan contact op met een van onze collega’s. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.