Mitsubishi Electric en Heavy airco’s

Ons assortiment van erkende merken, zoals Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy, ontdekt u bij AD airco, de airco groothandel. Bekijk het volledige aanbod van Mitsubishi Electric en Mistubishi Heavy airco’s en Mitsubishi airco wandmodellen. Dit doet u door de filter in uw zoekopdracht hierop aan te passen of neem direct contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Mitsubishi Electric Airco en airco wandmodel 

Gerenommeerde merken als Bosch, LG, Daikin, Samsung en Mitsubishi Electric en Heavy vindt u bij ons in het assortiment. Maar dat is nog niet alles. We leveren namelijk ook de mogelijkheid tot installatie. Met een van onze samenwerkingen met lokale installateurs ontzorgen we de installatie voor particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op!

Mitsubishi Airco wandmodel

Creëer het hele jaar door hét perfecte binnenklimaat met de Mitsubishi Electric Airco Diamond of Compact.

De Mitsubishi Electric airco wandmodellen zijn fluisterstil en bezitten over functies waarmee de luchtvochtigheid in uw ruimte te reguleren is. Door specialise luchtfilters reinigt deze tevens de lucht van nare luchtjes of bijvoorbeeld stof. 

Dit allemaal, naast dat het Mitsubishi airco wandmodel, met de single-split koelt de airco én verwarmd de airco uw ruimte snel! 

Ontdek de mogelijkheden

Het oog wil ook wat, daarom zijn de Mitsubishi Electric airco’s niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk voor het oog in drie stijlvolle kleuren. Bestel direct!

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.