Daikin airco

Ons assortiment bestaat uit erkende merken, zoals Daikin. Bent u op zoek naar een airco? Dan bent u bij AD airco, de airco groothandel, aan het juiste adres! Bekijk het aanbod Daikin airco’s en wandmodel airco’s door de filter in uw zoekopdracht hierop aan te passen of neem direct contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Daikin Airco en wandmodel airco

We leveren verschillende airco’s, wandmodel airco’s met bijbehorende accessoires van erkende merken als Bosch, LG, Daikin en Mitsubishi Electric en Heavy. De airco groothandel, AD airco, levert voor particulieren en installateurs om hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Vraag direct een offerte op!

Daikin Airco modellen

Deze combinatie van design en techniek is fluisterstil. De Daikin airco Emura heeft een seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmmodus. Dit heeft het wandmodel te danken aan de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie. Verkrijg in het Zilver en Wit

Daikin biedt ook single-split wandmodel airco’s waarmee u, zoals de naam Daikin Comfora al zegt, comfortabel en snel uw ruimte kunt koelen en verwarmen. 

Door het lage energieverbruik van deze Daikin airco en het nieuwe R32 koudemiddel is dit wandmodel airco een milieuvriendelijke en duurzame oplossing!

Installeer direct.

Het is mogelijk om uw Daikin airco te laten installeren door een van onze lokale installateurs. Vraag direct een offerte op voor de mogelijkheden! Om u als installateur en particulier te ontzorgen, bezorgen wij een compleet installatiepakket op elke locatie.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.