Een groot assortiment vloermodel airco’s

Met de airco’s van DonkAir houdt u uw hoofd koel tijdens iedere hete zomer. Veel airco’s bestaan uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit van de airco is zowel verkrijgbaar als wandmodel, vloermodel of ingebouwd model voor plafonds. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt welke airco u het best kunt aanschaffen. Wij zetten graag de voordelen van een vloermodel airco voor u op een rijtje.

 

De voordelen van een vloermodel airco

Hoewel een wandmodel airco snel een doeltreffend werkt vanwege de hoge positie in de ruimte, is deze airco minder geschikt voor kleine ruimtes. Heeft uw slaapkamer schuine wanden? Heeft u enkel ruimte beschikbaar in een nis of onder een raam? Kies dan voor een vloermodel airco. Deze kunt u eenvoudig laag aan de wand of in een nis instaleren. Veel van onze vloermodellen zijn erg compact. Ondanks het compacte formaat zijn de vloermodellen geschikt voor grote en klein ruimtes. Zo zijn onze airco’s ook een goed alternatief voor een radiator. U kunt met onze split airco systemen namelijk zowel de lucht in de ruimte koelen en verwarmen.

U kunt bij DonkAir kiezen uit vloermodellen van Daikin en Panasonic. Omdat wij werken met erkende merken kunt u rekenen op een duurzame en degelijk airco. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van een ideaal binnenklimaat.

 

Wij ontzorgen particulieren en installateurs

Bij onze groothandel vindt u als particulier of installateur een groot assortiment airco’s en toebehoren. Ons doel is om lage marges te draaien door grote
volumes te leveren. Met onze complete sets van gerenommeerde merken ontzorgen wij installateurs. Zo leveren wij op elke gewenste locatie een compleet installatie pakket. Naast het ontzorgen van installateurs bedienen we ook graag onze particuliere klanten. Dit doen we door lokale samenwerkingen aan te gaan met installateurs. Zo kunnen wij volledig werkende airco systemen leveren.

 

Meer weten?

Heeft u een vraag over het bestellen of laten leveren van een vloermodel airco? Kijk dan naar onze ‘veel gestelde vragen’. Hier vindt u meer informatie over onze leveringen. Twijfelt u nog over een vloermodel of wandmodel airco? Of heeft u vragen over de productspecificaties? Neem dan eenvoudig telefonisch contact op met een van onze specialisten. U kunt uw vraag natuurlijk ook op de mail zetten. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.