Waarom een airconditioner?

feb 3, 2023 | Uncategorized

Dit is de grote vraag voor veel mensen. Een airconditioner wordt vooral gezien als een luxeproduct maar met de huidige stand van zaken in de wereld is dit echter niet meer zo. De gasprijzen schieten omhoog (zeker nu met alle sancties tegen Rusland), en de weersomstandigheden worden extremer.

De airconditioners zijn natuurlijk super goed voor het koelen voor uw woning of ruimte. Hetgeen wat de meeste mensen niet weten is dat de airconditioners die te koop zijn bij DonkAir niet alleen gebruikt kunnen worden voor het verkoelen van een huis of ruimte. Een airconditioner kan, in tegenstelling tot de verwachtingen, ook verwarmen.

Airconditioners zijn tegenwoordig zo gebouwd dat ze sneller en milieuvriendelijker verwarmen dan een cv-ketel of normale luchtverwarming.
En dat is niet het enige voordeel, ook is het verwarmen met een airconditioner helemaal elektrisch.

Dus geen torenhoge gasprijzen meer of lange wachttijden voor uw huis of ruimte warm is, maar als u bij DonkAir koopt kunt u gelijk genieten van uw zuinige en snel verwarmende of verkoelende airconditioner!

Daarom is het een goed idee om bij DonkAir in Oud-Beijerland of op de webshop rond te kijken of er wellicht een airconditioner bij zit die bij uw wensen past. Wij verkopen verschillende modellen van bekende merken zoals Daikin, Samsung, LG, Mitsubishi en Bosch, er zal dus altijd een model naar uw smaak tussen zitten. Mocht u hier niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u helpen met uw wensen.

 

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.