Je huis verwarmen met adairco

Denk jij eraan op een airco te kopen om je huis mee te verwarmen? Met deze duurzame oplossing bespaar je op de gasrekening waardoor je minder last hebt van de stijgende gasprijzen. Dus, zeker het proberen waard! 

Je kan dit zo gek maken als je zelf wilt. Dit is afhankelijk van het type airco, het vermogen en het merk van de airco en hoeveel units die je in huis wil plaatsen. Weet je niet precies wat je nodig hebt of wil je meer informatie over het verwarmen van je huis met een airco? DonkAir, de airco groothandel, adviseert je graag over het kopen van de juiste airco om mee te verwarmen!

Hoe werkt het om je huis te verwarmen met airco?

Het huis verwarmen met een airco werkt als volgt: de koude binnenlucht wordt onttrokken en via de buitenunit afgevoerd naar buiten. Precies andersom als bij het koelen van je woning met een airco. Het werkt eigenlijk net zoals een warmtepomp. Je huis verwarmen met airco kan dus een stuk goedkoper zijn, dan je huis verwarmen met gas. 

Daarbij is het verwarmen van je huis met een airco ook een meer duurzame oplossing, dan verwarmen met gas. Wanneer je ook gebruik maakt van zonnepanelen kunt u de extra stroom die je nodig hebt voor de airco zelfs zelf opwekken.

Een airco kopen om te verwarmen

Ga jij de overstap maken? Bekijk ons assortiment aan airco’s om te verwarmen en maak je keuze! We bieden verschillende duurzame oplossingen van gerenommeerde merken om je huis te verwarmen met airco. Vraag eenvoudig een offerte op of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.