Transport door DonkAir

feb 3, 2023 | Uncategorized

 

Bij het aanschaffen van een airconditioner is het uitzoeken van het juiste merk en type de eerste stap. Wordt het een Bosch, Daikin, Samsung, LG of Mitsubishi? Gaat hij aan de wand of  plafond hangen of komt hij in de vloer? Wanneer deze beslissingen genomen zijn en de airconditioner aangeschaft is, komt de volgende stap: transport.

Airconditioners zijn zwaar en groot, en kunnen daarom prijzig in vervoer zijn. ADAirco heeft hier een oplossing voor: in onze regio bezorgen wij zelf. Omdat wij gebruik maken van eigen transport zit er geen derde partij aan de aangeschafte airconditioner. Hierdoor is het transport veiliger en is er minder risico op beschadiging. ADAirco weet namelijk precies hoe een airconditioner vervoerd hoort te worden!

Ook hoeft er dus geen externe vervoerder ingeschakeld te worden. Hierdoor is het transport door ADAirco ook nog eens goedkoper! Wilt u de airconditioner geleverd hebben in de regio van ADAirco? Kies dan voor ons eigen transport, kostenbesparend en gegarandeerd een voorzichtige behandeling van uw airconditioner.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.