Airco laten installeren bij u in Breda

Bent u op zoek naar een deskundige airco groothandel bij u in Breda. Dan bent u bij DonkAir aan het juist adres. Met een airco van DonkAir houdt u uw huis tijdens de warme zomerdagen koel. Ons grote assortiment bestaat onder andere uit split airco’s, wandmodellen, vloermodellen, buitenunits en behuizingen. Als groothandel nabij Breda hebben wij als doel om lage marges te draaien door grote volumes airco’s te leveren. Zo streven wij naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Groothandel in airco’s nabij Breda

In onze groothandel nabij Breda vindt u als installateur een groot assortiment aan airco’s en toebehoren. Airconditioners zijn zwaar en groot, en kunnen daarom prijzig in vervoer zijn. Daarom bezorgen wij in onze regio uw airco aan huis. Omdat wij gebruik maken van eigen transport zit er geen derde partij aan de aangeschafte airconditioner. Hierdoor is het transport veiliger en is er minder risico op beschadiging. DonkAir weet namelijk precies hoe een airconditioner vervoerd hoort te worden!

 

Snel geleverd en eenvoudig geïnstalleerd

Als airco groothandel nabij Breda bedienen wij zowel particulieren en installateurs. Wij ontzorgen u als installateur door het leveren van complete installatiesets. Dit doen wij op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar ook als particulier bent u bij DonkAir aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons veel verschillende airco’s kopen van erkende merken. Hierbij kunt u denken aan airco’s van Bosch, LG, Mitsubishi Electric en Heavy, Samsung, Panasonic, Gree en Daikin. Naast de aanschaf van een airco kunt u bij ons ook terecht voor installatie bij u in Breda. Wij werken samen met lokale installateurs om u van een compleet geïnstalleerd airco systeem te kunnen voorzien. Heeft u specifieke wensen of vragen over de installatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 

Heeft u nog vragen?

 

Bent u benieuwd welke airco het beste past bij u gebruikswens? Of heeft u een vraag over de productspecificaties?. Veel vragen hebben wij voor u al beantwoord op onze website. Bekijk eenvoudig onze ‘veel gestelde vragen’. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dit kan zowel telefonisch en per mail. Onze specialisten staan u graag te woord.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.