Uw airco groothandel nabij Barendrecht

Is het tijdens een hete zomerdag bij u binnen net een sauna? Met een airco van DonkAir houdt u uw huis koel. DonkAir is de airco groothandel nabij Barendrecht. Ons assortiment bestaat uit split airco’s, wandmodellen, vloermodellen, buitenunits en behuizingen. Onze klanten bestaan zowel uit installateurs als particulieren. Wij hebben dan als doel om lage marges te draaien door grote volumes te leveren. Zo kunnen wij u als installateur ontzorgen door het leveren van voordelige complete sets. Dit doen wij op iedere gewenste locatie. Bekijk ons complete assortiment.

 

Airco kopen nabij Barendrecht

Duurzaamheid en energiebesparing worden steeds belangrijk. Dit zijn zaken die bij DonkAir hoog in het vaandel staan. Zo kunt u bij ons enkel airconditioners
kopen van erkende merken. Hierbij kunt u denken aan airco’s van Bosch, LG, Mitsubishi Electric en Heavy, Samsung, Panasonic, Gree en Daikin. Bij DonkAir vinden we het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Wij werken samen met lokale installateurs uit Barendrecht om u van een compleet geïnstalleerd airco systeem te kunnen voorzien. Ook voor specifieke wensen kunt u bij DonkAir terecht. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 

Wij ontzorgen installateurs

In onze groothandel nabij Barendrecht vindt u als installateur een groot assortiment aan airco’s en toebehoren. Zo leveren wij op elke gewenste locatie nabij Barendrecht een compleet installatie pakket voor uw airco. Naast het ontzorgen van installateurs bedienen we ook graag onze particuliere klanten. Door onze lokale samenwerkingen met installateurs in Barendrecht leveren we snel en eenvoudig volledig werkende airco systemen.

 

Meer weten?

Heeft u een vraag over het bestellen of laten leveren van een airco in Barendrecht. Bekijk dan de ‘veel gestelde vragen’. Hier vindt u meer informatie over onze levertijden en betaalmogelijkheden. Wilt u weten welke airco bij uw gebruikswens past? Of heeft u vragen over de productspecificaties? Neem dan eenvoudig telefonisch contact op met een van onze specialisten. U kunt uw vraag natuurlijk ook op de mail zetten. Onze specialisten staan u graag te woord.

Whatsapp openen
Mocht je een offerte willen? App ons, dan maken we binnen 8u een offerte voor je.